Zašto si tu Gde Ne Želiš Da Budeš i Kako Izaći Odatle:

Otkrij Šta Te Blokira!

Dana
Sata
Minuta

Saznaj!

  • Koja su tvoja limitirajuća shvatanja
  • Kako da nastaviš dalje iako deluje nemoguće
  • Kako da pronadješ put, iako si izgubljena

Za 3 Sata Aktivnog Rada Ćemo Uraditi:

Analizu koja će vam pokazati tačno gdje se trenutno nalazite na kojem nivou zadovoljstva u svakoj sferi života

Razumjet ćeš tačno zašto si uspješna ili ne uspejesna u određenoj sferi života .

Biće ti jasno kao dan i šta se treba desiti da povećaš nivo zadovoljstva u određenoj sferi
Nakon te analize

Preci ćemo primarne ljudske potrebe da shvatiš zašto radiš to sto radiš , i zašto ne radiš ono sto usitinu želiš .

Duboko Razotkrivanje i Transformacija

Ovo nije obična radionica. Ovo je iskrena interaktivna sesija razotkrivanja unutrašnjih blokada. U roku od tri sata, dobit ćeš toliko jasnoće o sebi i svojim obrascima ponašanja koji te ne služe. Naučit ćeš zašto su tu i kako ćeš ih početi mijenjati s lakoćom – počevši od emotivnih, mentalnih, pa sve do konkretnih radnji koje poduzimaš.

Evo
Šta Uspješne Žene Imaju da Kažu:

Predivan je osjećaj vidjeti ovaj jaki ženski dio sebe!

Šest sedmica je proletilo zaista brzo. Kad se čovjek vrati sebi s lakoćom, e tako se osjećam poslije prolaska kroz “ Umjetnost Zenske Prisutnosti”.
Kad se posvetim vježbama koje smo prošle ovih par sedmica, osjećam da sam se zaista vratila sebi u potpunosti. Jedna jaka stabilnost gdje ništa me ne može izbaciti iz tog položaja. Osjećaj udobnosti, smirenosti, konekcije, potupuna konekcija sa svim čulima svojim. Beneficije su svugdje oko mene. Vidim ih u odnosu s najmilijim, na poslu, u društvu s rajom, apsolutno u svakom aspektu života. Ponekad poslije sastanka na poslu zastanem pa razmišljam kako sam samo prije dopunjavala neke dijelove govora jer nisam navikla na taj potpuni odnos prema sebi. Pa poslije odgovora na pitanje recimo, dopunjavala sa razlozima i objašnjenjima. Danas više to ne radim. Ne postoji ovo, postoji samo odgovor i potpuna sigurnost u to što sam iznijela. Predivan je osjećaj vidjeti ovaj jaki ženski dio sebe i osjetiti snagu istog. I BITI to što jesmo divna ženska biċa 🫶 Iskreno preporučujem svakoj ženi! Zaista nemoguće porediti ovakvu vrijednost koja je unikatna, a tako jedinstvena za sve nas. Samo iskreno to je najbitnije drage moje zaista je umjetnost biti žena. 🤍💛🧡❤️

Edina Ivanovic Omeragic

5/5

Sebe više volim smirenija sam usudim se da progovorim ondje gdje je prije bilo nemoguće jer bi mi srce počelo da lupa i da me guši u grlu.

Draga @Elvisa Kovacevic ne znam odakle bi počela Ali kao prvo zahvalna sam dragom Stvoritelju da me je uputio da tebe upoznam i da svoj život počnem transformirati.
Moram priznati kad sam počela bila sam na dnu i mislila sam da mi niko ne može pomoći, ali uz Božiju i tvoju pomoć ima dosta napretka jedan od važnih uspjeha poslije više godina uzimanja terapije za depresiju za godinu dana rada sa tobom hvala Bogu uspjela sam ostaviti tablete.
Sebe više volim smirenija sam usudim se da progovorim ondje gdje je prije bilo nemoguće jer bi mi srce počelo da lupa i da me guši u grlu.
Samo da još budem upornija i aktivnija onako kako ti od nas želiš i uvijek nam govoriš;
Znam da nije lahko, ali je moguće i sama sam se uvjerila od svih vježbi koje smo radili sa tobom najviše je u meni odjeknula ona da se otvorimo i primimo i da dajemo sve i sad kad pišem jezim se.
Bože kolko smo nesvjesni sami sebe.
Hvala ti
Hvala srce mi je puno😘♥️🍀🍀🍀

Rahima Hadzihalilovic

5/5

,,JA SAM SE BILA ZAGLAVILA U PROCESU ALI NAKON TERAPIJE SA ELVISOM JA SAM NASTAVILA DALJE SA PUNO USPJEHA.”

,,PSIHIJATAR MI JE REKAO TEBI NI BOG NE MOŽE POMOĆI, ALI UZ ELVISINU POMOĆ USPJELA SAM”

,,PSIHIJATAR MI JE REKAO TEBI NI BOG NE MOŽE POMOĆI, ALI UZ ELVISINU POMOĆ USPJELA SAM”

,,NISAM MOGLA SAMA I TREBALA MI JE POMOĆ IZ TOG RAZLOGA SAM SE JAVILA ELVISI I UZ NJENU POMOĆ OTKRILA SAM DIO KOJI ME KOČI U ŽIVOTU I NE DA MI DA USPIJEM.”

O Elvisi Kovačević

O Elvisi Kovačević

Strčnjak za Ličnu Transformaciju i Uspjeh, Javni Govornik,  i Autor Knjige Spoznaja. Za svoj višedecenijski rad pomogla sam hiljadama žena da transformišu svoj život i postanu uspješne u oblastima Ljubavi, Zdravlja i Biznisa. Transformacione programe vodim kako onlajn tako i uživo 10 godina za redom, sa preko 400+ učesnika; Bosna, Sarajevo, Mostar i Visoko sa preko 200 učesnika; Meksiko, Meksiko City sa 150 nastavnika; Puerto Vallarta, 250 poslovnih profesionalaca u Evropi, Kini, Holandiji i širom SAD-a. Cilj mi je da ti pomognem da se riješiš svih svojih tereta, probudiš hrabrost u sebi i da dostigneš svoj potencijal u životu.

BONUS 1:

Nova Tajna Grupa

Nešto toliko dobro da će ti samo po sebi promjeniti život, grupa žena koje žele da uspeju i žele da ti uspješ.
Kao poseban bonus za sve učesnice radionice, dobit ćeš ekskluzivan pristup 2 nedelje našoj Tajnoj Grupi za Transformaciju

Grupa koja će imati sve

Materijal: Dobit ćeš pristup bogatoj arhivi materijala koji su se pokazali kao ključni za postizanje uspjeha. Ovi materijali će te voditi korak po korak kroz različite aspekte ličnog razvoja.
Nedeljni časovi transformacije: Svake nedelje organiziramo časove transformacije gdje ćemo se dublje baviti različitim temama koje će ti pomoći da ostaneš motivisana i fokusirana na svoje ciljeve. Ovi časovi su interaktivni i pružaju priliku za postavljanje pitanja i dobijanje individualnih savjeta.
Podrška zajednice: Postani dio podržavajuće zajednice žena koje su na sličnom putu kao i ti. Dijeli svoja iskustva, napredak i izazove sa grupom koja će te razumjeti i podržati.

BONUS 2:

Meditacija Svjesne Prisutnosti

Kao poseban bonus za sve učesnice radionice, dobijaš pristup ekskluzivnoj Meditaciji Svjesne Prisutnosti od Elvise Kovačević. Ova meditacija je osmišljena da te vodi kroz proces dubokog opuštanja i svjesne prisutnosti, pomažući ti da se povežeš sa sobom na dubljem nivou.

 

Ona će ti omogućiti:

* Povezivanje sa sadašnjim trenutkom: Nauči kako da ostaneš prisutna i svjesna u svakom trenutku, oslobađajući se briga o prošlosti i budućnosti.
* Emotivno i mentalno balansiranje: Ova meditacija će ti pomoći da postigneš emotivnu i mentalnu ravnotežu, smanjujući stres i anksioznost.
* Unutrašnji mir i jasnoća: Osjeti dubok mir i jasnoću koja će ti omogućiti da donosiš bolje odluke i živiš ispunjeniji život.

Pridruži se uspješnim ženama koje žele sve i spremne su to ostvariti za sebe. Trening počinje 2-og juna u 12 PM EST / 18:00 sati po srednjoeuropskom vremenu za Bosnu i Hercegovinu,

Dana
Sata
Minuta