TRANSFORMACIONA RADIONICA

Zakaži Besplatnu Stratešku Sesiju sa Elvisom

Predivan je osjećaj vidjeti ovaj jaki ženski dio sebe!

Šest sedmica je proletilo zaista brzo. Kad se čovjek vrati sebi s lakoćom, e tako se osjećam poslije prolaska kroz “ Umjetnost Zenske Prisutnosti”.
Kad se posvetim vježbama koje smo prošle ovih par sedmica, osjećam da sam se zaista vratila sebi u potpunosti. Jedna jaka stabilnost gdje ništa me ne može izbaciti iz tog položaja. Osjećaj udobnosti, smirenosti, konekcije, potupuna konekcija sa svim čulima svojim. Beneficije su svugdje oko mene. Vidim ih u odnosu s najmilijim, na poslu, u društvu s rajom, apsolutno u svakom aspektu života. Ponekad poslije sastanka na poslu zastanem pa razmišljam kako sam samo prije dopunjavala neke dijelove govora jer nisam navikla na taj potpuni odnos prema sebi. Pa poslije odgovora na pitanje recimo, dopunjavala sa razlozima i objašnjenjima. Danas više to ne radim. Ne postoji ovo, postoji samo odgovor i potpuna sigurnost u to što sam iznijela. Predivan je osjećaj vidjeti ovaj jaki ženski dio sebe i osjetiti snagu istog. I BITI to što jesmo divna ženska biċa 🫶 Iskreno preporučujem svakoj ženi! Zaista nemoguće porediti ovakvu vrijednost koja je unikatna, a tako jedinstvena za sve nas. Samo iskreno to je najbitnije drage moje zaista je umjetnost biti žena. 🤍💛🧡❤️

Edina Ivanovic Omeragic

5/5

Nadam se da i dalje nastavimo sa AFP!

Draga @Elvisa Kovacevic ne znam odakle bi počela Ali kao prvo zahvalna sam dragom Stvoritelju da me je uputio da tebe upoznam i da svoj život počnem transformirati.
Moram priznati kad sam počela bila sam na dnu i mislila sam da mi niko ne može pomoći, ali uz Božiju i tvoju pomoć ima dosta napretka jedan od važnih uspjeha poslije više godina uzimanja terapije za depresiju za godinu dana rada sa tobom hvala Bogu uspjela sam ostaviti tablete.
Sebe više volim smirenija sam usudim se da progovorim ondje gdje je prije bilo nemoguće jer bi mi srce počelo da lupa i da me guši u grlu.
Samo da još budem upornija i aktivnija onako kako ti od nas želiš i uvijek nam govoriš;
Znam da nije lahko, ali je moguće i sama sam se uvjerila od svih vježbi koje smo radili sa tobom najviše je u meni odjeknula ona da se otvorimo i primimo i da dajemo sve i sad kad pišem jezim se.
Bože kolko smo nesvjesni sami sebe.
Hvala ti
Nadam se da i dalje nastavimo sa AFP.
Hvala srce mi je puno😘♥️🍀🍀🍀

Rahima Hadzihalilovic

5/5

,,JA SAM SE BILA ZAGLAVILA U PROCESU ALI NAKON TERAPIJE SA ELVISOM JA SAM NASTAVILA DALJE SA PUNO USPJEHA.”

,,PSIHIJATAR MI JE REKAO TEBI NI BOG NE MOŽE POMOĆI, ALI UZ ELVISINU POMOĆ USPJELA SAM”

,,PSIHIJATAR MI JE REKAO TEBI NI BOG NE MOŽE POMOĆI, ALI UZ ELVISINU POMOĆ USPJELA SAM”

O Elvisi Kovačević

O Elvisi Kovačević

Strčnjak za Ličnu Transformaciju i Uspjeh, Javni Govornik,  i Autor Knjige Spoznaja. Za svoj višedecenijski rad pomogla sam hiljadama žena da transformišu svoj život i postanu uspješne u oblastima Ljubavi, Zdravlja i Biznisa. Transformacione programe vodim kako onlajn tako i uživo 10 godina za redom, sa preko 400+ učesnika; Bosna, Sarajevo, Mostar i Visoko sa preko 200 učesnika; Meksiko, Meksiko City sa 150 nastavnika; Puerto Vallarta, 250 poslovnih profesionalaca u Evropi, Kini, Holandiji i širom SAD-a. Cilj mi je da ti pomognem da se riješiš svih svojih tereta, probudiš hrabrost u sebi i da dostigneš svoj potencijal u životu.

Zakaži Besplatnu Stratešku Sesiju sa Elvisom